Κριτικές Πελατών

Review

Θα πρότεινα και έχω προτείνει στο παρελθόν την Top Cars τόσο σε φίλους όσο και άλλα άτομα σε πολλές ιστοσελίδες για την Κέρκυρα. Η προσωπική και φιλική εξυπηρέτηση μαζί με τις πολύ καλές τιμές, την κάνουν κατά τη γνώμη μου την καλύτερη επιχείρηση ενοικίασης αυτοκινήτων στην Κέρκυρα.

Peggy, Αγγλία

Έχουμε χρησιμοποιήσει την Top Cars για 3 χρόνια, δυο φορές τον χρόνο και κάθε φορά απολαμβάνουμε την αποτελεσματική και φιλική εξυπηρέτηση. Επίσης παίρνουμε πολύ καλή και ανταγωνιστική τιμή, γι' αυτό και κάθε χρόνο επιστρέφουμε πίσω.

Doug & Dot Αγγλία

Βρήκαμε την Top Cars ενώ ψάχναμε να νοικιάσουμε αυτοκίνητο στην χώρα της Κέρκυρας, πριν 5 χρόνια. Την έχουμε χρησιμοποιήσει σε 3 περιστάσεις και κάθε φορά βιώνουμε την ίδια υπέροχη εξυπηρέτηση. Εξυπηρετικό προσωπικό, πολύ χαμηλές τιμές και πάντα εκεί όταν τους χρειάζεσαι.

Anna, Γερμανία

Για δύο χρόνια στη σειρά νοίκιασα αυτοκίνητο από την Top Cars. Την πρώτη φορά ένα Citroen Saxo, και την επόμενη χρονιά ένα Fiat Punto. Φέτος θα ξαναπάμε στην Κέρκυρα και φυσικά θα νοικιάσουμε αυτοκίνητο από την Top Cars. Είναι πολύ βολικό. Παραλαμβάνεις το αυτοκίνητο από το αεροδρόμιο και το παραδίδεις την ημέρα αναχώρησης. Με την Top Cars βρήκα υπέροχους ανθρώπους, πολύ καλές υπηρεσίες, καλές τιμές (βρήκα χρόνο να συγκρίνω τις τιμές από διάφορες επιχειρήσεις) και τέλευταίο και καλύτερο, πολύ καλοδιατηρημένα αυτοκίνητα.

Karin, Ολλανδία

Φοβερή εξυπηρέτηση, πολύ αξιόπιστοι, πολύ ανταγωνιστικές τιμές και όλα αυτά με ένα θερμό και φιλικό χαμόγελο για να σε ευχαριστήσουν. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;

Dave, Αγγλία

Χρησιμοποιούμε την Top Cars εδώ και μερικά χρόνια και την συστήνουμε σε φίλους και συγγενείς. μια πολύ επαγγελματική, αξιόπιστη και φιλική οικογενειακή επιχείρηση με πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Carol, Αγγλία

Χρησιμοποιώ την Top Cars εδώ και τρία χρόνια και παραπάνω, και μου παρέχουν άψογες και αξιόπιστες υπηρεσίες. Δεν θα δίσταζα να την συστήσω σε οποιονδήποτε χρειαζόταν να ενοικιάσει αυτοκίνητο στην Κέρκυρα. Οι τιμές τους παρέχουν πολύ καλή αξία για τα χρήματά μου.

Wendy Morris, Αγγλία

Η οικογένειά μας χρησιμοποιεί την Top Cars εδώ και σειρά ετών: είναι πάντα απόλυτα αξιόπιστοι - όποτε υπήρξε κάποιο πρόβλημα, η Top Cars το εξαφάνιζε αμέσως.

Sue and Dave, Αγγλία

Χρησιμοποιώ την Top Cars για χρόνια και τους βρίσκω πάντα εξυπηρετικούς και με τις καλύτερες τιμές μακράν. 'Η φιλική εξυπηρέτηση, οι καλές τιμές και τα πρόσφατα μοντέλα αυτοκινήτων, κάνουν την Top Cars την πρώτη μου επιλογή στην Κέρκυρα.

Sandy, Σκωτία

 

 

Corfu Cruises Corfu Easter Pelagos Apartments

 

We also own pelagos Apartments in AG. Gordi